Reizen Around
Info
Skigebieden
Pec pod Snezkou
Spindleruv Mlyn
Accommodaties
Exclusief
Reserveren
Verzekeren
Reisdocumenten en geldzaken in TsjechiŽ
Vervoer
Betalingsvoorwaarden
Geldzaken


Vervoer


U kunt reizen met een touringcar van de firma RUBES met 2 bestuurders, airco, wc, video en minibar. In de bus mag niet gerookt worden, de rokers onder onze reizigers moeten genoegen nemen met de stops onderweg.
Alle onze bussen zijn nachtbussen, comfort-class ( geen royal-class ). U mag uw eigen ski’s of snowboard meenemen. De prijs van een retourtje is € 147 p.persoon.

De bussen vertrekken – afhankelijk van de reis –

om 17.15 uit Almere ( of om 18.15 )
om 18 uur uit Amsterdam ( of om 19 uur )
om 19 uur uit Utrecht ( of om 20 uur )
om 20.15 uit Arnhem ( of om 21.15 )

Op de terugreis pauzeren wij tot 21 uur in Praag, wat betekent dat u nog een paar uur ( v.a. ca. 16 uur ) in de mooie stad kunt verblijven. In de loop van de volgende ochtend bent u weer in Nederland.


U kunt ook natuurlijk met uw eigen vervoermiddel op reis. Voor uw vertrek krijg u van ons een voucher en reisinformatie toegestuurd. Als u met ons gratis naar uw chalet/hotel wil worden gebracht dan wordt u op afgesproken tijd in het restaurant Horec door onze vertegenwoordiger opgehaald. Mocht u eerder of later dan onze bus aankomen dan kunt u gebruik maken van een taxiscooter of de scooter van uw pension. Dit is echter voor eigen rekening.

Belangrijk : Met ingang van dit seizoen zijn in BRD en ook in Tsjechië winterbanden verplicht.   Programma in het kort :

 Eerste en tweede dag : vertrek ui Nederland, onderweg stop in Duitsland, op de Tsjechisch/Duitse grensovergang en  20 min. later voor het ontbijt.Korte stop in Praag, waar u uw geld kunt wisselen.In de loop van de ochtend arriveert u in  Pec pod Snezkou. Met behulp van inze instructeurs kunt u in het dorp uw ski- of snowboardmateriaal huren, daarna na  gelang overstappen in sneeuwmobielen of lopen. Na uw aankomst in uw pension / hotel inkwartieren, lunchen of  mogelijkheid tot lunchen ( hangt van uw vol of half pension af ), om 18 uur dineren. Skiles begint pas de volgende dag.

 Volgende dagen : voor belangstellenden na het ontbijt 2 uur les en na de lunch weer 2 uur les. Om 18 uur diner.

 Voorlaatste en laatste dag : geen les, na het ontbijt afdalen na het dorp ( lopend, per ski of per sneeuwmobiel ). Uw  skimateriaal inleveren; uw bagage wordt naar het dorp gebracht maar u moet die zelf aan de busbestuurder geven.  Om ca 13 uur vertrekt de bus via Praag - waar wij tot  ca 21 uur pauzeren - weer naar Nederland.
 In de loop van de volgende ochtend aankomst Nederland.Edit